Tjänster

På Strixen erbjuder vi ett brett utbud av olika tjänster med natursten som utgångspunkt. Kontaka gärna oss för att veta mer om våra tjänster. 

Tjänster

På Strixen erbjuder vi ett brett utbud av olika tjänster med natursten som utgångspunkt. Kontaka gärna oss för att veta mer om våra tjänster. 

Entreprenad

Vi utför större och mindre entreprenader, både som UE och Totalentreprenör, inom ramavtal samt servicearbeten och inom infrastruktur, vi förfogar över en egen maskinpark som täcker de flesta behoven, vi har en stor verktygspark med det mesta inom sten och anläggning. Våra arbetsledare har en stor ryggsäck full med spännande projekt och styr våra entreprenader med stort ansvar och hög kompetens.

Tillverkning

På vår anläggning i Hässleholm arbetar våra stenhuggare med tillverkning av natursten som distribueras ut i hela landet till våra montörer, våra montörer har tätt samarbete med vår tillverkning, på så sätt håller vi en mycket hög kvalitet på utförandet. Detta medför många fördelar i tex de större projekten där beställare inte behöver spika en order med osäkra mått/mängder utan man kan tillverka i samverkan med projektets framfart.

Infrastruktur

Vi arbetar mycket med fokus på infrastruktur, oftast som UE åt de större företagen som är verksamma i denna bransch, vi arbetar intill spår, broar etc

Maskinell stenläggning

Vi förfogar över maskiner och verktyg inom maskinell stenläggning, vi investerar fortlöpande och ligger långt fram i utvecklingen

Försäljning

Vi har egen tillverkning av natursten samt tillhandahåller betongprodukter från de större leverantörerna på marknaden, tveka inte att komma med förfrågningar

Grusterminal

På vår anläggning i Hässleholm tillhandahåller vi grus,sten,jord och betongprodukter.

Utförda jobb

Vill du veta mer om vad vi kan hjälpa dig med och hur vi tidigare har hjälpt våra kunder? Vi visar stolt upp ett axplock av våra genoförda projekt på våran projektsida.